Nieuws

Aflevering Opel Karl ZuidWest Lease

Allevo neemt 13 Opel Karl's in ontvangst

09 november 2017

Vorige week dinsdag, 31 oktober, heeft een groep medewerkers van zorggroep Allévo hun nieuwe Opel Karl in ontvangst mogen nemen.


Lees meer
ZuidWest Lease De Koeijer Roegiers

De Koeijer Schilders en Roegiers Glas kiezen voor ZuidWest Lease

15 augustus 2017

Op donderdag 10 augustus j.l. vond een aflevering plaats door ZuidWest Lease in samenwerking met automotions Opel.


Lees meer
vakantie tips ZuidWest Lease

Tips voor een fijne (auto)vakantie

22 juni 2017

Het vakantieseizoen staat voor de deur en niets is fijner dan goed voorbereid aan uw (auto)reis te beginnen zodat niets u meer in de weg staat van een mooie vakantie. Gaat u dit jaar met de auto op vakantie? Dan hebben wij nog een aantal handige tips voor u!


Lees meer

OCCASION VAN DE MAAND

15 mei 2017

Volvo V60 Plug-in Hybrid 2.4 D6 Twin Engine Momentum AWD Automaat

Deze dealeronderhouden Volvo V60 is occasion van de maand. Wilt u meer informatie over deze auto of direct een offerte op maat? Neem direct contact met ons op.


Lees meer
Slagerij van Soest

Slagerij Van Soest in nieuwe Vivaro

03 oktober 2016

Op donderdag 29 september j.l. ontving Robbert van Slagerij Van Soest uit Kruiningen de sleutels van een nieuwe Vivaro uit handen van accountmanager Jan Kees Wisse.


Lees meer
V60 Twin Engine ZuidWest Lease

Super Voorraadvoordeel op de V60 Twin Engine

21 juli 2016

Een sportieve Volvo V60 Twin Engine rijden mét 15% bijtelling? Dat kan! Maak nu direct gebruik van ons Super Voorraadregistratievoordeel op een V60 Twin Engine uit voorraad. Het zijn de laatste voorraadmodellen dus wees er snel bij en vraag direct een offerte aan!


Lees meer
Astra Trekauto van het jaar

Opel Astra Trekauto van het Jaar 2016

21 juli 2016

De Opel Astra is na zijn uitverkiezing als Auto van het Jaar 2016 ook uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2016. Dat heeft de ANWB, die de verkiezing organiseert, bekendgemaakt. Specifiek gaat de titel ‘Trekauto van het Jaar’ naar de nieuwe Opel Astra 5-deurs 1.4 Turbo.


Lees meer
Peugeot 308 14% bijtelling 1

Voorraadvoordeel: Peugeot 308 met 14% bijtelling

21 juli 2016

De designers en ingenieurs van Peugeot hebben van de 308 een gedurfde, intuïtieve en geavanceerde auto met ranke lijnen gemaakt. Maak kennis met de Peugeot 308. Een pure, hightech en efficiënte auto die garant staat voor ongekende rijsensaties. Deze Peugeot 308 is met zijn 14% bijtelling* een zeer gunstige lease-auto. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.


Lees meer
Mercedes-Benz E-Klasse Plug-in Hybrid

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Plug-in Hybrid met 15% bijtelling.

21 juli 2016

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse PLUG-IN HYBRID maakt indruk door zijn dynamiek en efficiëntie en voorziet in zo’n 30 kilometer puur elektrisch rijden. Zijn viercilinder benzinemotor levert samen met de krachtige elektromotor een vermogen van 286 pk. De Plug-in Hybride levert de prestaties van een sportwagen, maar verbruikt daarbij minder brandstof dan een compacte auto.


Lees meer
Nieuwe website ZuidWest Lease

Een nieuwe website!

12 mei 2016

Maandenlang is er achter de schermen hard gewerkt aan een mooi project en vandaag kunnen we dan eindelijk het resultaat laten zien: De nieuwe website is online!   We hopen hiermee ZuidWest Lease nog meer een gezicht te geven. Het vertrouwde team én de persoonlijke aanpak zoals u al jaren van ons gewend bent, in een nieuw online jasje. Wij zijn in ieder geval erg trots op het eindresultaat!


Lees meer

Record aantal lease-auto's in 2015

04 april 2016

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) schat dat de omvang van de Nederlandse leasemarkt ongeveer 755.000 auto's groot is. Nooit eerder telde Nederland zo veel leaseauto’s. Eind 2014 waren er volgens VNA-berekeningen nog circa 720.000 leaseauto's.


Lees meer

Column: Branche-ontwikkelingen

09 maart 2016

In de Vivace van deze maand vindt u weer een column van directeur Bert Flipse. U leest de column via onderstaande button.


Lees meer
Samenwerking Teamworq en ZuidWest Lease

Teamworq in Zeeland Zakelijk

01 februari 2016

Vier jaar geleden zijn wij een mooi samenwerkingsverband aangegaan met Teamworq. Dit dynamische uitzendbureau heeft de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. Onlangs ging Zeeland Zakelijk op bezoek bij Teamworq. In dit leuke interview worden zowel AutoschadeTeam als ZuidWest Lease geroemd.  We hopen deze fijne samenwerking dan ook nog lang door te mogen zetten!


Lees meer

AUTOBRIEF II (Autobelastingen)

04 januari 2016

Onlangs stemde de ministerraad in met de Autobrief II. Met dit voorstel van staatssecretaris Wiebes van Financiën wil het Kabinet de autobelastingen vereenvoudigen. We vatten de belangrijkste wijzigingen in het kort voor u samen.   Bijtelling 2017 - 2020 Volledig elektrische voertuigen behouden 4% bijtelling in 2017 en 2018.


Lees meer