Het verhaal van Henk

Als uw lease-auto onverhoopt met pech of schade stil komt te staan, dan komen Operationeel Manager Henk Maalderink en zijn collega’s in actie. Hij is er trots op wanneer het team de verwachting van klanten kan overtreffen. Een streven dat bij ZuidWest Lease hoog in het vaandel staat.

“Als iemand langs de kant van de weg staat, is dat vervelend genoeg. Het is dan de uitdaging om direct een vervangende auto te regelen. Niet binnen uren, maar binnen minuten. Dat lukt vaak omdat wij de dealer op de hoek kennen. Een telefoontje is genoeg.”
 

PERSOONLIJK
Sinds 1998 werkt Henk in de leasebranche en koos hij na enkele landelijke maatschappijen bewust voor ZuidWest Lease. “ZuidWest Lease is een regionale speler die de markt en de mensen kent in de regio. Daardoor zijn onze lijnen directer en kun je veel sneller en makkelijker dingen voor elkaar krijgen. Niet alleen binnen automotions, waar we aan gelieerd zijn, maar ook met onafhankelijke autobedrijven. De contacten zijn persoonlijker; zowel met klanten, als met dealers en reparateurs.”
 

WELKOM
Volgens Henk kan hij daardoor ook meer voor de klant betekenen. “Als we een schademelding binnen krijgen, bemiddelen wij hierin zelf. We kunnen sneller schakelen en inspelen op de situatie omdat we de klant, de auto én de reparateur kennen. Je wordt bij ons niet van het kastje naar de muur gestuurd en daarom is één keer je verhaal doen voldoende. Klanten ervaren deze manier van ‘ontzorgen’ dan ook vaak als zeer prettig. Als er later vragen zijn of men wil even een verhaal kwijt, dan kan dat bij ons. Mensen lopen hier gewoon binnen voor een schadeformuliertje. Bij ons ben je altijd van harte welkom.”
 

DIRECT OPLOSSEN
Dat je als klant gewoon kunt binnenstappen voor een kop koffie is wel heel bijzonder, volgens Henk. Het maakt de werkwijze van ZuidWest Lease een stuk persoonlijker. “Wij kennen onze klanten en begrijpen hun logistieke uitdagingen. Daarom weten we ook hoe groot het belang is om snel te handelen. Dat is ook waar je het voor doet: alles om te zorgen dat klanten mobiel blijven. Sta je een keer langs de weg met pech, dan staat ‘onze’ dealer op de hoek al voor je neus. Die persoonlijke betrokkenheid, dát maakt het verschil bij ZuidWest Lease."