Info bestuurder

Wat zijn mijn rechten en plichten als bestuurder? Wat doe ik met schade of diefstal en wat zijn de regels rondom kilometerregistratie? Als bestuurder kun je zomaar tegen deze vragen aanlopen en dat begrijpen wij bij ZuidWest Lease. Daarom vindt u op deze pagina antwoorden op de meest voorkomende vragen. Mocht u tóch nog vragen hebben, schroom niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

DOWNLOADS

Diverse handige downloads voor wagenparkbeheerders (en bestuurders)

Ga naar Downloads

BESTUURDERSHANDLEIDING

ZuidWest Lease helpt u onderweg graag met een uitgebreide bestuurdershandleiding. 

Ga naar de Bestuurdershandleiding

WAT TE DOEN BIJ SCHADE OF DIEFSTAL?

Een ongeval op zich is al vervelend genoeg, dus willen wij er alles aan doen om u zo spoedig mogelijk weer op weg te helpen. Om dit te kunnen, is het belangrijk om de schade zo snel mogelijk bij ons te melden. Dit kan via de deze pagina..

Lees hier wat u moet doen bij schade of diefstal

INLEVEREN VAN UW LEASE-AUTO

Er komt een moment waarop uw leasecontract afloopt en u uw leaseauto moet inleveren. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft ZuidWest Lease richtlijnen VOOR U opgesteld.

Lees meer over het inleveren van uw lease-auto

BEKIJK UW ACTUELE TANKINGEN

Houd uw tankkosten in de greep door regelmatig uw overzichten te raadplegen.

Ga naar uw actuele tankingen

FISCALE WAARDE LEASE-AUTO

Stelt u uw werknemers een leaseauto ter beschikking? Dan moet u, voor het voordeel van het privégebruik van de auto, bij het inkomen van uw werknemers een bedrag bijtellen, de zogenoemde bijtelling. 

Lees meer over de fiscale waarde van uw lease-auto