Nieuws

Adieu Genève

07 februari 2020

De afgelopen jaren reisden veel automanagers en wagenparkbeheerders naar de persdag van de Autotentoonstelling van Genève, vaak per goedkope Easyjetvlucht, om in een paar uur al het autonieuws voor dit jaar te zien. Dat is helaas dit jaar nauwelijks nog zinvol, want veel grote merken slaan de beurs over. 


Lees meer

9,3% minder auto-inbraken in 2019

07 februari 2020

Niets is zo vervelend als een inbraak in je auto. Je zult maar van een bezoek aan een relatie terugkomen en je vindt je auto vol glas en zonder de toch zo netjes verborgen laptop en zakenpapieren. Gelukkig neemt de kans daarop iets af. 


Lees meer

Elektrisch rijden gaat doorzetten

07 februari 2020

Nu al is te verwachten dat er eind van dit jaar bijna eenzelfde run op elektrische auto’s zal ontstaan als eind 2019. De fiscale bijtelling gaat dan immers van 8 naar 12%, en dat scheelt opnieuw vele tientjes per maand. Het aanbod aan auto’s zal dan aanmerkelijk groter zijn, want er komt dit jaar veel nieuws aan. 


Lees meer

Nederland is goed voorbereid op de elektrische auto

07 februari 2020

Nederland, Noorwegen en Groot-Brittannië zijn in Europa het best voorbereid op de komst van elektrische auto’s. Vorig jaar is het aantal openbare laadpunten in heel Europa enorm toegenomen waardoor er nu meer dan 4.000 snellaadpunten beschikbaar zijn. 


Lees meer

Bedrijfswagenlease - Wist u dat…?

07 februari 2020

… wij ook bij uitstek specialisten zijn in bedrijfswagenlease? Onze accountmanagers weten van dit onderwerp heel veel af en zijn zeer gewaardeerde partners en adviseurs voor klanten met een bedrijfswagenpark. Dat begrip ‘park’ mag ruim worden genomen: wij zijn ook een klant met specifieke wensen voor één bedrijfswagen graag optimaal van dienst. 


Lees meer

MG ZS EV - NU NOG MET 4% BIJTELLING

09 januari 2020

De Comfort is te leasen vanaf € 469,- en de Luxury vanaf € 499,- ex. BTW per maand op basis van 20.000 kilometers en 48 maanden.


Lees meer

Opel Ampera-e extra voordelig

09 januari 2020

De Opel Ampera-e maakt elektrisch rijden ontzettend leuk en praktisch: van 0 naar 100 in slechts 7,3 seconden dankzij een elektromotor met 360 Nm en 204 pk (150 kW), plaats voor vijf volwassenen inclusief bagage, slechts 8 procent bijtelling bij zakelijk gebruik en een scherpe instapprijs.


Lees meer

Rittenregistratie ook voor btw nuttig

17 december 2019

Als werkgever heeft u voor het privégebruik te maken met de zogenaamde btw-correctie. Die is in principe 2,7% van de catalogusprijs van de auto. Maar die btw-correctie mag u ook berekenen op basis van de werkelijke kilometerverhoudingen. 


Lees meer

Wisseling van privégebruik met ingang van 2020

17 december 2019

Belangrijk advies voor zakenrijders. Rijdt u privé met uw auto van de zaak, maar wilt u de auto voortaan alleen zakelijk gebruiken? Of rijdt u nu alleen zakelijk, maar wilt u de auto ook privé gaan gebruiken? Let er dan op dat u alleen per 1 januari van een nieuw jaar kunt wisselen van keuze.


Lees meer
Nissan Leaf

Aanbieding: de Nissan Leaf N-Connecta met 4% bijtelling

03 juli 2019
Lees meer
Volvo XC90

Aangeboden: Volvo XC90 D4 Inscription

13 juni 2019

Betreft een schitterende, rijk uitgeruste Volvo XC90 D4 7p Inscription van januari 2017.

Per direct beschikbaar vanaf €1.198,- excl. BTW obv. 36 maanden/20.000km per jaar.


Lees meer

VACATURE: Medewerker Wagenparkbeheer ZuidWest Lease

06 juni 2019

Ben jij de collega die wij zoeken?


Lees meer

Column Bert Flipse (maart 2019): 'Reizen'

07 maart 2019

Onlangs ontstond enige ophef onder de Zeeuwen vanwege een column in het NRC waarin een zeker persoon zich nogal negatief uitliet over onze provincie en in het bijzonder over Middelburg. De man schrijft in zijn column onder andere over de enorme reis per trein naar Middelburg.


Lees meer

Nu of Nooit = Nissan Leaf (occasion) | 4% bijtelling

12 februari 2019

Beste verkochte elektrische voertuig binnen Europa in 2018.
ZuidWest Lease biedt u een unieke kans om dit voorjaar in te stappen in een veelzijdige Nissan Leaf.


Lees meer

Nieuwe bedrijfswagens voor Field Service Pro B.V. en Autofit B.V.

03 oktober 2018

Rens Jansen, directeur van Field Service Pro B.V. en Autofit B.V. zet zijn jarenlange samenwerking met ZuidWest Lease voort.


Lees meer

Jaguar I-PACE

11 september 2018

Recentelijk geïntroduceerd, de spectaculaire 100% elektrische Jaguar I-PACE. Met een koppel van 700Nm, een vermogen van 294 kW én een acceleratie van 0-100 km/h in ca. 4 seconden, is de I-PACE een indrukwekkende verschijning in de wereld van de elektrische auto’s. Nu te bestellen via ZuidWest Lease!


Lees meer

Hyundai Kona Electric

11 september 2018

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric  is de eerste 100% elektrisch compacte SUV in Europa. De auto komt in aanmerking voor 4% bijtelling en heeft een indrukwekkend rijbereik van 526 kilometer NEDC met de 64 kWh batterij. Nu bij ZuidWest Lease te bestellen!


Lees meer

Bouwbedrijf Rijk kiest opnieuw voor ZuidWest Lease

10 september 2018

Het Zeeuwse Bouwbedrijf Rijk heeft recent de sleutels ontvangen van vier nieuwe Opel bedrijfswagens.


Lees meer
Aflevering Elie - ZuidWest Lease

Elie Beveiliging B.V. kiest weer ZuidWest Lease

13 april 2018

Het Zeeuwse Beveiligingsbedrijf Elie Beveiliging B.V. heeft recent de sleutels ontvangen van zeven nieuwe bedrijfsauto's.


Lees meer
Aflevering Opel Karl ZuidWest Lease

Allevo neemt 13 Opel Karl's in ontvangst

09 november 2017

Vorige week dinsdag, 31 oktober, heeft een groep medewerkers van zorggroep Allévo hun nieuwe Opel Karl in ontvangst mogen nemen.


Lees meer
ZuidWest Lease De Koeijer Roegiers

De Koeijer Schilders en Roegiers Glas kiezen voor ZuidWest Lease

15 augustus 2017

Op donderdag 10 augustus j.l. vond een aflevering plaats door ZuidWest Lease in samenwerking met automotions Opel.


Lees meer
vakantie tips ZuidWest Lease

Tips voor een fijne (auto)vakantie

22 juni 2017

Het vakantieseizoen staat voor de deur en niets is fijner dan goed voorbereid aan uw (auto)reis te beginnen zodat niets u meer in de weg staat van een mooie vakantie. Gaat u dit jaar met de auto op vakantie? Dan hebben wij nog een aantal handige tips voor u!


Lees meer

OCCASION VAN DE MAAND

15 mei 2017

Volvo V60 Plug-in Hybrid 2.4 D6 Twin Engine Momentum AWD Automaat

Deze dealeronderhouden Volvo V60 is occasion van de maand. Wilt u meer informatie over deze auto of direct een offerte op maat? Neem direct contact met ons op.


Lees meer
Slagerij van Soest

Slagerij Van Soest in nieuwe Vivaro

03 oktober 2016

Op donderdag 29 september j.l. ontving Robbert van Slagerij Van Soest uit Kruiningen de sleutels van een nieuwe Vivaro uit handen van accountmanager Jan Kees Wisse.


Lees meer
Astra Trekauto van het jaar

Opel Astra Trekauto van het Jaar 2016

21 juli 2016

De Opel Astra is na zijn uitverkiezing als Auto van het Jaar 2016 ook uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2016. Dat heeft de ANWB, die de verkiezing organiseert, bekendgemaakt. Specifiek gaat de titel ‘Trekauto van het Jaar’ naar de nieuwe Opel Astra 5-deurs 1.4 Turbo.


Lees meer
V60 Twin Engine ZuidWest Lease

Super Voorraadvoordeel op de V60 Twin Engine

21 juli 2016

Een sportieve Volvo V60 Twin Engine rijden mét 15% bijtelling? Dat kan! Maak nu direct gebruik van ons Super Voorraadregistratievoordeel op een V60 Twin Engine uit voorraad. Het zijn de laatste voorraadmodellen dus wees er snel bij en vraag direct een offerte aan!


Lees meer
Peugeot 308 14% bijtelling 1

Voorraadvoordeel: Peugeot 308 met 14% bijtelling

21 juli 2016

De designers en ingenieurs van Peugeot hebben van de 308 een gedurfde, intuïtieve en geavanceerde auto met ranke lijnen gemaakt. Maak kennis met de Peugeot 308. Een pure, hightech en efficiënte auto die garant staat voor ongekende rijsensaties. Deze Peugeot 308 is met zijn 14% bijtelling* een zeer gunstige lease-auto. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.


Lees meer
Mercedes-Benz E-Klasse Plug-in Hybrid

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Plug-in Hybrid met 15% bijtelling.

21 juli 2016

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse PLUG-IN HYBRID maakt indruk door zijn dynamiek en efficiëntie en voorziet in zo’n 30 kilometer puur elektrisch rijden. Zijn viercilinder benzinemotor levert samen met de krachtige elektromotor een vermogen van 286 pk. De Plug-in Hybride levert de prestaties van een sportwagen, maar verbruikt daarbij minder brandstof dan een compacte auto.


Lees meer
Nieuwe website ZuidWest Lease

Een nieuwe website!

12 mei 2016

Maandenlang is er achter de schermen hard gewerkt aan een mooi project en vandaag kunnen we dan eindelijk het resultaat laten zien: De nieuwe website is online!   We hopen hiermee ZuidWest Lease nog meer een gezicht te geven. Het vertrouwde team én de persoonlijke aanpak zoals u al jaren van ons gewend bent, in een nieuw online jasje. Wij zijn in ieder geval erg trots op het eindresultaat!


Lees meer

Record aantal lease-auto's in 2015

04 april 2016

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) schat dat de omvang van de Nederlandse leasemarkt ongeveer 755.000 auto's groot is. Nooit eerder telde Nederland zo veel leaseauto’s. Eind 2014 waren er volgens VNA-berekeningen nog circa 720.000 leaseauto's.


Lees meer

Column: Branche-ontwikkelingen

09 maart 2016

In de Vivace van deze maand vindt u weer een column van directeur Bert Flipse. U leest de column via onderstaande button.


Lees meer
Samenwerking Teamworq en ZuidWest Lease

Teamworq in Zeeland Zakelijk

01 februari 2016

Vier jaar geleden zijn wij een mooi samenwerkingsverband aangegaan met Teamworq. Dit dynamische uitzendbureau heeft de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. Onlangs ging Zeeland Zakelijk op bezoek bij Teamworq. In dit leuke interview worden zowel AutoschadeTeam als ZuidWest Lease geroemd.  We hopen deze fijne samenwerking dan ook nog lang door te mogen zetten!


Lees meer

AUTOBRIEF II (Autobelastingen)

04 januari 2016

Onlangs stemde de ministerraad in met de Autobrief II. Met dit voorstel van staatssecretaris Wiebes van Financiën wil het Kabinet de autobelastingen vereenvoudigen. We vatten de belangrijkste wijzigingen in het kort voor u samen.   Bijtelling 2017 - 2020 Volledig elektrische voertuigen behouden 4% bijtelling in 2017 en 2018.


Lees meer